på svenska

 


yleistä
toimisto

 

 

Y-tunnus: 

1545301-0

osoite: 

Tallberginkatu

2  B

00180 Helsinki

puhelin: 

+358-9- 6926924, +358-40- 7543704

sähköposti: 

internetsivut:

www.stadionark.fi

 

 

 

 

 

Arkkitehtitoimisto Kristina Karlsson on perustettu 1999.

 

Toimistollamme on laaja kokemus sekä rakennus- että yhdyskuntasuunnittelun alalta. Rakennussuunnittelun puolella tehtäväkenttään on kuulunut erityisesti asunto- ja teollisuusrakennusten uudis- ja peruskorjauskohteiden suunnittelu. Yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelun alalla olemme osallistuneet asema- ja yleiskaavojen, sekä niihin liittyvien selvitysten ja inventointien laadintaan arvokkaissa kulttuuriympäristöissä. 

 

Toimistomme on saavuttanut menestystä useissa arkkitehtuurikilpailuissa. Vuonna 2010 voitti yhteistyössä arkkitehti Pauliina Koskinen Tonboen kanssa laadittu ehdotuksemme jaetun 1 palkinnon Norjan Åndalsnesin keskustan avoimessa ideakilpailussa.

 

Yhtiön toiminta perustuu osaltaan verkottumiseen ja yhteistyöhön muiden arkkitehti- ja erityisalojen suunnittelutoimistojen kanssa. Tätä varten olemme perustaneet, yhdessä samoissa työtiloissa työskentelevän Kati Salonen ja Mona Schalin Arkkitehdit Oy kanssa suunnitteluyhteenliittymän Stadionark. Toimistomme tekee myös tiivistä yhteistyötä Kööpenhaminassa toimivan  Arkitektstudio 3D/ arkkitehti Pauliina Koskinen Tonboen kanssa.